Portal del Prove´dor
Bienvenida
Requisits

Requisits

Aquest Portal de Serveis TelemÓtics estÓ desenvolupat basant-nos en la tecnologia Java, aixÝ com complint els requisits d'accessibilitat establerts per la Llei de Serveis de la Societat de la Informaciˇ i Comerš Electr˛nic, per als llocs web d' Administracions P˙bliques.

Navegadors

Per a la seua correcta utilitzaciˇ haurÓ d'accedir a ell mitjanšant:

  • Internet Explorer versiˇ 8 o superior. Pot descarregar-se'l acÝ.
  • Mozilla Firefox versiˇ 3.0 o superior. Pot descarregar-li-ho acÝ.

Per a una major seguretat i un major goig de la vostra experiŔncia a la web, us recomanem que utilitzeu sempre les ˙ltimes versions dels navegadors ja que sˇn mÚs segures i mÚs potents que les antigues.

Signatura Digital

Per poder realitzar signatures digitals Ús necessari que tingui instalĚlat en el seu equip el JRE de Java almenys en la seva versiˇ 7 (Build 1.7.0.51) o superior. Pot descarregar-ho en www.java.com

Certificats digitals admesos

Per a la realitzaciˇ d'alguns trÓmits Ús necessÓria la utilitzaciˇ de certificats digitals, que aporten una mÚs gran seguretat i fiabilitat als trÓmits que mitjanšant aquest es poden realitzar. Els certificats que actualment admet aquest Portal de Serveis TelemÓtics sˇn:

Si no posseeix un certificat digital emÚs per la Reial Casa de la Moneda (Fßbrica Nacional de Moneda y Timbre) podrÓ obtenir-lo acÝ, on trobarÓ les indicacions necessÓries per poder realitzar la seua gestiˇ.

Si vostŔ usa el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emŔs per la FNMT importat en el seu navegador per˛ aquest no detecta dit certificat o obtÚ l'error "Error obtenint la signatura digital de la solĚlicitud", comprovi que tÚ el certificat instalĚlat correctament aixÝ com els certificats de la pr˛pia *FNMT. Pot descarregar-los acÝ.

Si vostÚ fa servir el navegador Firefox i disposa d'un certificat digital emÚs per la FNMT en targeta criptogrÓfica, per˛ el seu navegador no detecta aquest certificat, necessita descarregar i instalĚlar el paquet que proporciona la pr˛pia FNMT. Pot descarregar-lo acÝ.

╔s possible fer servir en aquest portal DNIe. Per als processos de signatura digital amb DNIe, recomanem l'˙s de Firefox, doncs s'han detectat problemes amb Internet Explorer. Per a mÚs informaciˇ sobre el DNI Electr˛nic visite el seu lloc web: http://www.dnielectronico.es.

En la realitzaciˇ de trÓmits en lÝnia tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per l'Autoritat de Certificaciˇ de la Comunitat Valenciana. Per a l'obtenciˇ d'aquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

Si disposa d'un certificat emÚs per l'AgŔncia Catalana de Certificaciˇ CatCert del tipus CPISR o CPX, o les seues variants amb cÓrrec CPISRC o CPCX pot fer-los servir en aquest portal. Per obtenir mÚs informaciˇ sobre aquests certificats, pot consultar la seua pÓgina web: http://www.catcert.es.

En la realitzaciˇ de trÓmits en lÝnia tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per IZENPE. Per a l'obtenciˇ d'aquest certificat, podeu trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a l'obtenciˇ d'aquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria acÝ.


Programes addicionals

Encara que no es requereix cap software especial per a la majoria dels trÓmits en lÝnia que es poden realitzar des del Portal de Serveis TelemÓtics, sÝ necessitarÓ tenir instalĚlat al seu ordinador el programa Adobe Reader per poder visualitzar i imprimir alguns documents. PodrÓ descarregar-se'l gratu´tament acÝ.